Ovlasti i specijalnosti

Dugogodišnje iskustvo u održavanju potvrđuju mnogobrojne reference ali i mnogobrojni certifikati STSI d.o.o. i njegovih tehnologa-specijalista.

Ovlasti i specijalnosti:
 
Akreditacija za nerazorna
ispitivanja metalnih materijala
 
Akreditacija za ispitivanje sigurnosnih
ventila, armatura, posuda pod
tlakom i cjevovoda

Akreditacija za umjeravanje mjerila
tlaka i mjerila temperature

Akreditacija za inspekciju infracrvenom kamerom
STSI d.o.o. ima čak 14 europskih inženjera (EWE) i 4 europskih tehničara (EWT) za zavarivanje s važećom diplomom u cijelom svijetu koji su ovlašteni za vođenje, kontrolu i nadzor nad zavarivačkim radovima.

Ispitivanje NDT metodama na plovnim objektima (platformama) izdane od Hrvatskog registra brodova (HRB) i Hrvatskog društva za kontrolu bez razaranja. Zavarivanje na plovnim objektima prema propisima HRB. Ispitivanje i baždarenje sigurnosnih ventila prema propisima HRB-a.

TUV certifikat - Izrada i montaža tlačne opreme, cjevovoda i čeličnih konstrukcija

Suglasnost za obavljanje djelatnosti građenja I. skupine

2004. g. American Bureau of Shiping (ABS) STSI d.o.o. je dodjelio još jedan certifikat - za provedbu hull gaugin-a, mjerenja debljine stijenki objekata na moru.

Ovlaštenje za pregled, popravak i ispitivanje radi pripreme za ovjeravanje agregata za istakanje goriva za motorna vozila. Brojčana oznaka ovlaštenog STSI servisa je 397.

Ovlaštenje za pregled, popravak i ispitivanje radi pripreme za ovjeravanje uređaja za pokazivanje obujma. Brojčana oznaka ovlaštenog STSI servisa je 398.

Ovlaštenje zavarivanje na plovnim objektima prema propisima Hrvatskog registra brodova.