Integrirani tehnički servisi izgradnje postrojenja u RH i u inozemstvu.

Profil Kompanije

Profil kompanije

STSI d.o.o. je članica INA Grupe koja se bavi održavanjem i izgradnjom postrojenja. Tvrtka je osnovana 2001. godine izdvajanjem iz Ine, stoga je prvenstveno orijentirana na aktivnosti održavanja i izgradnje postrojenja za proizvodnju i obradu nafte i plina – od bušotine do rafinerije, ali i drugih postrojenja i objekata iz naftno-petrokemijske industrije te drugih građevinskih objekata. STSI d.o.o. je najveća tvrtka u Republici Hrvatskoj za poslove održavanja koja pruža cjelovitu uslugu održavanja uključujući sve struke (strojarsku, elektro-instrumentacijsku, građevinsku).

STSI d.o.o. je tvrtka imenovana od strane Ine kao „Singl Service Company“ za poslove održavanja svih postrojenja u vlasništvu kompanije INA, d.d.

STSI d.o.o. izvodi poslove izgradnje postrojenja u Republici Hrvatskoj kao i inozemstvu. Širok je spektar objekata koje je tvrtka izgradila ili u čijoj je izgradnji sudjelovala – od magistralnih plinovoda preko rafinerijskih postrojenja pa do benzinskih postaja. STSI d.o.o. je opredijeljen za poslovanje u skladu s održivim razvojem, što znači da teži integraciji gospodarskih, okolišnih i društvenih čimbenika u svakodnevno poslovanje. Nastojeći energiju učiniti dostupnom, STSI d.o.o. želi biti pokretač društvenog i gospodarskog razvoja, vodeći brigu o ljudima i okolišu, njegujući odgovorno poslovanje i lokalna partnerstva.

 

Profil kompanije