Integrirani tehnički servisi izgradnje postrojenja u RH i u inozemstvu.

Karijera

STSI – Integrirani tehnički servisi d.o.o. je članica INA Grupe i vodeća tvrtka za održavanje, inženjering i izvođenje investicijskih projekata u Republici Hrvatskoj nastala integriranjem tehnologija i resursa. Kroz svoju dugogodišnju povijest STSI je u funkciji održavanja, istraživanja i proizvodnje nafte i plina, prerade, prodaje i distribucije nafte, plina i derivata te u raznim organizacijskim oblicima pokriva područja strojarstva, elektrotehnike, građevinarstva i transporta zahvaljujući visokoobrazovanim i stručno osposobljenim zaposlenicima.

STSI je dobitnik Certifikata Poslodavac Partner koji se dodjeljuje za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Primarna svrha projekta Certifikat Poslodavac Partner je prepoznavanje i isticanje organizacija koje kvalitetno upravljaju ljudskim resursima te propagiranje i implementacija onih standarda koji dokazano i smisleno unapređuju poslovne rezultate i kvalitetu rada.
Zadovoljivši kriterije Certifikata, pridružio se kompanijama koje dijele najbolje prakse u upravljanju ljudskim resursima.

Na Portalu za zapošljavanje možete vidjeti trenutačno otvorene natječaje u STSI / INA Grupi.

Ako ste zainteresirani za neki od natječaja ili želite proslijediti otvorenu molbu, molimo vas ispunite prijavu.