Integrirani tehnički servisi izgradnje postrojenja u RH i u inozemstvu.

STSI u zajednici

STSI sustavno radi na razvijanju partnerskih odnosa s lokalnim zajednicama kroz društveno korisne projekte. Trudimo se osluškivati potrebe lokalne zajednice u kojoj poslujemo i to ćemo činiti i ubuduće.

U sklopu korporativnog volontiranja „Tražimo heroja – budite osoba koju vaš grad zaslužuje!“ zaposlenici STSI održali su kreativno-edukativnu radionicu razvrstavanja otpada za djecu nižih razreda u OŠ Josip Badelić u Graberju Ivanečkom te za djecu u DV Cvrčak u Zagrebu. Na radionici su se djeca upoznala sa važnosti i osnovama gospodarenja otpadom, a također su imali priliku i razvrstati pripremljeni korisni otpad iz domaćinstva u za to namjenske kutije.

Na radionici je sudjelovalo stotinjak djece, učitelja i odgajatelja kojima su na kraju podijeljeni i lijevci za sakupljanje otpadnog jestivog ulja koje je moguće odložiti na 30 maloprodajnih lokacija u središnjoj Hrvatskoj. U sklopu akcije su vrtiću i školi donirana i financijska sredstva koja su utrošena na kupnju spremnika i kanti za razvrstavanje otpada.
Ovakvim pristupom edukaciji od najranije dobi STSI potiče stvaranje cjeloživotnih navika u postupanju s otpadom kojima djeca neposredno mijenjaju i stavove i navike svojih ukućana.

Uz pomoć STSI-ja je u Gornjoj Gračenici otvoreno malo dječje igralište – postavljena je moderna dječja sprava za igru na antistres podlozi. DVD-u Gornja Gračenica darovana je i potrebna vatrogasna oprema.

Neke od naših ostalih volonterskih aktivnosti:

  • pridružili smo se i kontinuirano sudjelujemo u projektu „Plastičnim čepovima do skupih lijekova” za Udrugu oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske (UOLL)
  • akcija volontiranja u Centru za rehabilitaciju Stančić
  • Božićna akcija „Pokažimo oboljelima da nisu sami na Božić”
  • akcija „Toplo srce za hladne Šapice”
  • akcija za sklonište Prijatelji životinja Čakovec.